Kan du anbefale NVD Næstved Vinduer og Døre

Herunder kan du læse vores seneste anbefalinger.

Hvis du er en af vores tilfredse kunder, vil vi blive glade for din anbefaling.

På forhånd mange tak!

Rating: 5

62 Tanker om “Giv en anbefaling”

 • De varmeste anbefalinger!
  Vi har fået udskiftet alle vinduer og en havedør i vores hus. Efter budrunde valgte vi NVD – og det har vi aldrig fortrudt. Opgavegennemgangen var dybt professionel og særdeles behagelig, og det efterfølgende arbejde er udført rigtig flot. Alle håndværkerne er både dygtige og tilmed yderst behagelige at omgås. Opgaverne følges til dørs – også når man måske selv hænger lidt bremsen med tilbagemeldinger. Når priserne så samtidig er gode, kan det kun blive til den varmeste anbefaling fra os.

  Rating: 5
 • Hej Lars
  Jeg kan varmt anbefale dit firma, du har nogle gode rare folk som gør et stort og flot arbejde, min udestue er blevet meget pænere efter i har
  Sat nye døre samt vinduer i, jeg glæder mig til i kommer og laver en ny indvendig terrassedør. Og i er heller ikke dyre.
  Fra Maja Kofoed

  Rating: 5
 • Nyt stort vinduesparti
  Store nye vinduespartier pryder nu stuen. Alle aftaler og tidsplaner blev overholdt. Resultatet taler for sig selv. Vi yderst tilfredse med processen og det færdige produkt.

  Rating: 5
 • vinduer,dør,loftstige
  Udskiftet 3 vinduer og bryggersdør.. Etableret loftstige.
  Aftaler overholdt
  Arbejdet udført til min store tilfredshed, ligeså oprydningen

  Rating: 5
 • 4 nye terassedøre
  Udskiftning af 4 terassedøre: god service før, under og efter; flot udført arbejde, flot finish og pæn oprydning. Der venter flere opgaver til NVD herfra!

  Rating: 4
  • Hej Michael. Tak for anbefalingen, vi vender meget gerne tilbage når du er klar igen:-)

 • Ny havedør
  Flot stykke arbejde.
  Selv om hele den gamle dør skulle fjernes, er det lykkedes håndværkerne at gøre det meget skånsom i forhold til tapet osv.
  Den nye dør virker korrekt monteret, så tak
  Sisse Søndergaard
  110 C

  Rating: 4
 • Ny havedør
  Vi fik udskiftet vores havedør, det forløb nogenlunde smertefrit, nvd kunne jeg godt finde på at bruge igen.

  Rating: 5
 • Terrasse døre i andelsbol
  Skiftet terrassedør og vindusparti af tre mand. De var fantastiske, hyggelige og venlige, gode til ældre mennesker og det tog ca. 2 1/2 time. Meget fint arbejde.

  Rating: 5
 • Ny terrassedør
  Har i fået skiftet terrassedør og sideparti og alt gik som aftalt.
  Kan klart anbefale dette firma.

  Rating: 5
 • Nye vinduer
  Jeg har fået sat nye vinduer og døre i mit hus. og det gik rigtigt godt pæn arbejde og de kommer til aftalt tid.
  så jeg har ingen dårlig til at sige.
  ps søde og rare mennesker

  Rating: 5
  • Tak for de pæne ord 🙂 Godt nytår til jer og tillykke med de nye vinduer. Hilsen Lars.

 • Nye vinduer
  Jeg fik sat 3 nye vinduer i.
  Er yderst tilfreds både med arbejdet og med oprydning bagefter.

  Rating: 5
 • Udskiftning af vinduer
  Vi skulle have udskiftet vores gamle 70’er vinduer, og et par firmaer skulle give tilbud. Da Lars fra NVD gennemgik projektet, kom han med forslag, som i sidste ende, har betydet at vi er mere glade for det endelige resultat, end hvis man ‘bare’ havde udført opgaven som vi bestilte. NVD har udført opgaven til tiden og med en finish som fremstår meget tilfredsstillende. Vi vil til enhver tid anbefale NVD, hvis kvalitet og finish har betydning. At det så yderligere har været en fornøjelse at have besøg af NVD’s folk, har kun gjort den samlede oplevelse god.

  Rating: 5
 • Nye Vinduer
  Jeg fik sat nye vinduer i facaden. Arbejdet blev udført til den aftalte tid og resultatet var meget flot.

  Rating: 5
 • Nye vinduer
  Gennem 3 byggetilbud blev vi kontaktet af Lars. Vi valgte ham pga hans erfaring, ekspertise og han virkede til at være meget reel i sin rådgivning i valg af vinduer. Det må man sige at han var. Der var et par ting ift. Fugning, fordi det var meget svært at komme til vinduerne i kælderen, og alligevel udførte han jobbet til UG. Vi har fået rigtig god vejledning undervejs og han var god til at reagere på de henvendelser vi havde. Han var den hurtigste til at udføre opgaven og han virkede meget professionel. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

  Rating: 5
 • Nye vinduer
  Jeg fik sat nye vinduer i husets facade. Vinduerne blev sat i på den aftalte dato.
  Firmaet er meget professionelt og ud fører godt håndværksmæssigt arbejde. Priserne er meget fornuftige og jeg blev mødt med venlighed og hjælpsomhed. Bi meget gerne bruge NVD igen.

  Rating: 5
 • Nye vinduer i villa
  Jeg fik udskiftet fem vinduer på 1. sal i min villa til en rimelig pris. Håndværkerne arbejde i et rigtig fint tempo med meget få pauser og klarede opgaven på kun én dag! Arbejdet blev udført flot og håndværkerne var meget flinke. Alt i alt er vi meget tilfredse med det arbejde der er blevet udført og ville med stor sandsynlighed vælge NVD igen til en fremtidig lign. opgave.

  Rating: 5
 • Nye døre & vinduer
  Isætning af nye døre og vinduer på 1.sal – 2 terrassedøre og 3 vinduer samt ny facade i Hardiplank. God rådgivning fra starten og i det hele taget god kommunikation under hele forløbet. Venlig og imødekommende attitude. Arbejdet udført til min fulde tilfredsstillelse med et flot færdigt resultat. Høflige og flittige håndværkere. Ordentlig afslutning og oprydning efter sig. Alt i alt et rigtigt godt udført stykke arbejde. Næste gang ringer jeg også til NVD.

  Rating: 5
  • Tak for den fine bedømmelse og tak for din måde at være på, det har været en fornøjelse hele vejen igennem.

 • Nye vinduer
  Vi fik nye vinduer i hele huset. Arbejdet blev lavet flot og til tiden, og Lars kom sørgede for at det blev afsluttet fint med sålbænke.

  Rating: 5
 • Nye vinduer
  Har fået skiftet 4 vinduer. Utrolig flot arbejde og god service. Overholder tidsplanen

  Rating: 5
 • Nye vinduer
  Jeg har fået skiftet 2 store gamle vinduer i front af hus samt et større aflangt vindue øverst i væg ved soveværelse, alle 3 er Velfac-vinduer.
  Der har været god vejledning igennem hele projektet lige fra opmåling, tilbud, opmåling af vinduesplader, selve arbejdet mv.
  Der er ikke noget af bemærke i forhold til udskiftningen, det blev gjort med perfektionisme og en flot finish.
  Så NVD Vinduer kan kun anbefales herfra.

  Rating: 5
  • Mange Tak for den fine anbefaling. det var en fornøjelse at arbejde for dig 🙂

 • Skydedør fra Velfac
  Fik monteret skydedør energy 200 fra Velfac i vores sommerhus. Det rigtige valg og Lars fra NVD gjorde et godt stykke arbejde skal snart have skiftet døre så helt sikkert Velfac/ NVD salg og montage.

  Rating: 5
 • Nye vinduer
  Vi har fået monteret nye vinduer + en dør med sideparti i vores hus af Lars Kjærsgaard Bendtsen NVD Næstved. Lars har udført et meget flot resultat som vi er yderst tilfredse med. . Man kan næsten ikke se udskiftningen da alt omkring vinduerne er lavet rigtig, rigtig fint, selv oprydningen efter arbejdet er flot. Vi vil helt klart anbefale Lars til andre, hurtig udskiftning, flot resultat, kompetent, rigtig god oprydning, har knoklet derud af, få pauser så man næsten blev bekymret.

  Rating: 5
  • Mange tak for den flotte anbefaling. Det har været en fornøjelse at arbejde for jer. KH Lars.

 • Nye vinduer i kælderen
  Fik udskiftet 5 vinduer i kælderen. Godt og professionelt arbejde.

  Rating: 5
  • Mange tak for den fine anbefaling, det har været en fornøjelse at arbejde for jer. Venlig hilsen lars NVD

 • Nye vinduer,.
  Udskiftet 4 vinduer og en dør i gavlene på vores hus. Vindskeer udskiftet på hus og garage.

  Rating: 5
 • Dobbeltdør og vinduer
  Fint udført, og alle aftaler er overholdt. En fornøjelse, at se på resultatet.

  Rating: 4
 • Nye Dobbeltdøre
  Fik skiftet de gamle døre ud med nye dobbeltdøre. Flot arbejde udført ifølge aftalte tid. Eneste minus var de mange beskidte fingre på dørene, altså de kan godt gøre sig umage med at rydde lidt bedre op efter sig. Er godt tilfreds med arbejdet som en helhed.

  Rating: 4
  • Jeg beklager meget at vi ikke fik tørt elementerne af, det var desværre regnvejr og arbejde fra stillads, det kan godt give sorte fingre. Normalt rydder vi altid pænt op efter os, desværre havde vi lige den dag ikke fået kosten med på traileren og kunne ikke finde en kost hos jer. Det sagde vi også til Lykke inden vi kørte. Vi kompenserer med en flaske rødvin som vi kommer med ved lejlighed. Hilsen Lars.

 • Nye vinduer og døre
  Vi havde 4 håndværkere ude, for at give et tilbud på nye vinduer og døre. Det var et svært project, da de gamle vinduer var en del af huset. NVD var det eneste firma, der havde den rette expertise og erfaring, som kunne føre projektet i mål. Arbejdet blev udført meget professionelt og i høj kvalitet. Økonomien var også i fokus, så projektet ikke overskred budgettet. Vi følte os i trygge og pålidelige hænder fra start til slut. Det hele gik op i en større enhed. Kan varmt anbefale NVD.

  Rating: 5
 • Udskiftning af vinduer
  NVD vinduer udskiftede til VELFAC ENERGY 200 i vinkelvilla super effektivt. Før projektet startede diskuterede NVD projektet of vi fandt i fællesskab frem til vinduestype, der passer til vores ønsker og hus. Vi fik skiftet i størrelsesordenen 18 vinduer og døre. Arbejdet stod flot og snorlige efterfølgende. NVD skal roses for at overholde alle aftaler og for deres timelige præcision. Mens projektet stod på var energien og humøret højt og det var en fornøjelse for at at arbejde med dygtige håndværker. Jeg kan derfor give NVD de bedste anbefalinger og jeg vil gerne arbejder med NVD i fremtidige projektet skulle muligheden byde sig.

  Rating: 5
 • Nye vinduer og døre
  Hurtig til at komme og måle op, give vejledning og levering til tiden.
  Arbejdet udført hurtigt og med ekstrem flot finish.
  Desværre fik vi en gammel brochure, så de døre vi ønskede var gået ud af produktion, hvilket vi først fandt ud af, da dørene blev leveret, og da kunne det ikke ændres 🙁

  Rating: 4
 • Udskiftning af 3 vinduer
  Kan varmt anbefale Lars og hans folk, de er yderst profesionelle og virkelig perfektionister . Lars hjap mig faktisk med hvilke vinduer der passede bedst til mit hus, hvilket jeg er yderst tilfreds med, da jeg var usikker på det punkt.. Vil til enhver tid benytte mig af nvd igen.

  Rating: 5
 • Det skal gøres rigtigt.
  Udskiftning af dører og vinduer + div. murerarbejde.
  Det har være en fornøjelse at have Lars og hans medarbejdere i huset og selvom vores hus oprindeligt er selvbygget af en mand med sine helt egne metoder har NVD lavet et smukt og professionelt stykke arbejde. Vil vil helt klart bruge NVD igen

  Rating: 5
 • Nye vinduer i havestuen
  NVD Næstved Vinduer og Døre er yderst professionel, venlige folk og hurtige. Arbejdet er gjort til fulde tilfredshed og jeg kan varmt anbefale dem.

  Rating: 5
 • Har fået lavet et helt nyt køkken – og det gamle revet ned, på 2 dage, så flot 🙂

  Rating: 5
 • Opsætning af solceller.
  Vi kontaktede firmaet for at høre om det var muligt at nå at få opsat solceller på vores tag, inden “den gamle ordning” ophørte.
  Vi fik en hurtig tilbagemelding om at det godt kunne lade sig gøre. Derfor fik og accepterede vi hurtigt det fremsendte tilbud.
  Godkendelsen fik vi blot 6 timer før udløb. Efter lidt venten på leverance fra udlandet blev solcellerne opsat i samarbejde med os.
  Vi fik en grundig beskrivelse og vejledning i hvorledes de enkelte solceller kunne overvåges via internettet.
  Solcellerne har virket upåklageligt siden, og vi kan se at vi har sparet meget strøm.
  Firmaet kan klart anbefales.
  MVH
  Mette og Svend fra Farum

  Rating: 5
 • Nye vinduer i sommerhus i 3 omgange
  Vi har været meget tilfredse med arbejdet og kan kun anbefale Lars og hans firma

  Rating: 5
 • Solcelle anlæg og nye vinduer
  Montering af 9Kw solcelle system, udskiftning af 20 vinduer samt sløjfning af en yderdøre. Arbejdet udført professionelt og i henhold til aftaler.

  Rating: 5
 • Nye vinduer og dør
  Udskiftning af vinduer og hoveddør. Arbejdet er udført til fuld tilfredshed.

  Rating: 5
 • NYE VINDUER OG DØRE
  UDSKIFTNING AF 19 VINDUER OG 3 DØRE. Super grundig opmåling af eksisterende forhold. Råd og vejledning om valg af produkt.
  Forslag til løsning af special detaljer allerede ved første møde. Arbejdet blev udført i god ro og orden til aftalt tid og pris. Jeg kan kun anbefale NVD Næstved Vinduer & Døre.

  Rating: 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *