NVD Næstved Vinduer & Døre

Om os
NVD Næstved Vinduer og Døre har erfaring med energivenlig renovering siden 1993, og vi tilbyder de bedste og mest innovative produkter på markedet inden for energibesparende vinduer og døre. Det gælder også opgangsdøre til boligforeninger.
Vi tager os af hele processen fra rådgivning til montering, og du kan være helt tryg ved, at vi finder den mest optimale løsning til dig. Vi lægger vægt på kvalitetsprodukter, æstetiske løsninger og energioptimering.

Medarbejdere er uddannet i velfac's produkter. Alle deltager løbende i kurser hvor produkt kendskab og montage af vindues produkter gennemgås Og opdateres så vi hele tiden er med på de nyeste regler og procedurer.

Kunden er altid i centrum
Glade kunder er vores vigtigste ambassadører for fremtidige projekter. Derfor gør vi vores yderste for at opfylde dine ønsker og behov.
Fra første møde rådgiver vi dig om dine muligheder og energibesparelsen ved de forskellige løsninger. Dernæst tager vi os af opmåling og projektering, samt selve monteringen af dine nye vinduer og døre. Alle opgaver varetages med omhu og akkuratesse, så resultatet står skarpt og snorlige.
Vi leverer naturligvis det aftalte arbejde til tiden, og vi forlader ikke stedet, før du er tilfreds med resultatet.