FUGETEKNIK

Al Fugeservice er i dag en del af NVD Næstved Vinduer. Så hvis du har brug for fugning af gulve, vinduer eller vådrum, så kan vi med garanti hjælpe dig videre.

Vi tilbyder professionel og pålidelig fugeteknik til dig, der kun ønsker den bedste løsning.

Herunder laver vi fugearbejde for både boligforeninger samt erhvervs- og privatkunder. Med base i Næstved på Sjælland løser vi opgaver i hele regionen, uanset om opgaven er i Næstved, Ringsted, Køge, København eller omegn.

Lyder det som om, vi kunne hjælpe dig med din fugeopgave? Så tøv ikke med at kontakte os.

FUGNING AF VINDUER, DØRE OG BADEVÆRELSER

Vi har over 12 års erfaring med alle former for fugearbejde, uanset om det er fugning af vinduer, døre, badeværelser m.m.

Fugning er et vigtigt aspekt i moderne nybyggeri, og valget af fugematerialer har stor betydning for det endelige resultat.

Derfor benytter vi kun markedets bedste og mest anerkendte produkter til fugning, så du er sikret en løsning, hvor der ikke er blevet gået kompromis med kvaliteten.

NVD Næstved tilbyder:

  • Fugning af vådrum
  • Fugning af sanitet
  • Fugning af vinduer og døre
  • Fugning af betonelementer
  • Fugning af badeværelser
  • .. og meget mere

Vores mål og vision er at være det bedste og foretrukne fugefirma på Sjælland baseret på en yderst god service og et højt fagligt niveau.

Udover at vi tilbyder alle former for fugearbejde til private og erhverv, arbejder vi også for blandt andet tømrerfirmaer og entreprenører, så disse slipper for udgifter til lager af fugematerialer.

Ønsker du vores hjælp til fugearbejde, kan du med fordel kontakte os. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

ER DU INTERESSERET I AT FÅ EN PRIS?

Giv os dine informationer, så skriver vi en mail eller giver dig et kald. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Vi svarer normalt inden for 1 arbejdsdag.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

v/Lars Kjærsgaard Bendtsen​

Åbningstider:

NVD har åbent alle hverdage fra. 9-16
Vinduesudstillingen har åbent 9-14 eller efter aftale

​KONTAKT OS I DAG

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt