MONTERING AF DØRE NÆSTVED

OPGANGSDØRE TIL BOLIGFORENINGER

Vi står for montering af døre og vinduer i Næstved, Haslev og Vordingborg, men også på resten af Sjælland. Derudover tilbyder vi også montering af energivenlige vinduer, såfremt der er behov for det.

Er din boligforening på udkig efter den rette leverandør og montør af nye opgangsdøre? Så er du landet det helt rette sted.

Vi kender de særlige behov for æstetik, sikkerhed, støjreduktion og energioptimering, der knytter sig til udskiftningen af opgangsdøre.

Og det er vores fornemmeste opgave at få alle aspekter til at gå op i en højere enhed.

TÆT DIALOG SKABER DET BEDSTE SAMARBEJDE

​Da vi har et stort udvalg af produkter, kommer vi gerne på besøg og rådgiver dig om både processen og de produkter, der kunne være relevante i lige netop din boligforening.

Du kan forvente, at vi ofte tilbyder skræddersyede løsninger, der er tilpasset din bygnings stil, som på flot og effektiv vis kan erstatte de gamle døre.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende en opgave. Så vender vi tilbage dig for en grundig snak om sagen eller en aftale om et besøg i din boligforening.

ER DU INTERESSERET I AT FÅ EN PRIS?

Giv os dine informationer, så skriver vi en mail eller giver dig et kald. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Vi svarer normalt inden for 1 arbejdsdag.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

v/Lars Kjærsgaard Bendtsen​

Åbningstider:

NVD har åbent alle hverdage fra. 9-16
Vinduesudstillingen har åbent 9-14 eller efter aftale

​KONTAKT OS I DAG

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt