SIKR’ DIT HJEM MOD TYVENE

Sommerferien er højsæson for rejser og sommerhusophold – og desværre også for ubudne gæster i hjemmet.


Heldigvis kan du minimere risikoen for dyre og ubehagelige indbrud ved at sikre tyvenes foretrukne adgangsvej, nemlig vinduerne.


I 2016 skete der ifølge Det Kriminalpræventive Råd knap 32.000 indbrud i danske hjem, hvilket svarer til mere end tre indbrud i døgnet.


Imidlertid er tallene ikke jævnt fordelt ud over året.


Men særligt i forbindelse med feriens rejseaktiviteter og sommerhusophold er der stor risiko for, at dit tomme hus tiltrækker langfingrede ubudne gæster.


Heldigvis er der meget, som du kan gøre for at undgå den dyre og ubehagelige oplevelse, der frarøver dig såvel penge som trygheden i dit eget hjem.


Vi er eksperter i at levere og montere indbrudssikre vinduer og døre, så du kan føle dig tryg ved tanken om, at du har sikret din bolig.


Ønsker du at høre om, hvad vi kan gøre for dig?


kontakt os endelig, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

ET SIKKERT HJEM STARTER MED SIKRE VINDUER

​Ifølge Det Kriminalpræventive Råd gælder det først og fremmest om at sikre døre og vinduer effektivt.

For at gøre det svært tor tyven, kan du vælge en vinduesmodel, som er designet og konstrueret til at modstå indbrud.

Er sikkerheden en integreret del af designet, undgår du også at eftermontere sikkerhedsudstyr, som kan påvirke vinduernes udseende.

Eksempelvis kan du vælge vinduer med sikkerhedslimede ruder, specialdesignede beslag og et solidt lukkesystem, der gør vinduet særdeles vanskeligt at bryde op.

Vil du have endnu højere sikkerhed, kan du vælge greb med lås.

GØR DIT HJEM MINDRE INTERESSANT FOR TYVENE

Med nogle enkle forholdsregler kan du generelt gøre vinduerne langt mindre interessante at kaste sig over for en indbrudstyv.

Tag nu glaslisterne: 16 procent af alle indbrud sker ved, at tyven piller de udvendige glaslister af og fjerner ruden. Denne metode er meget let og lydløs at benytte, specielt på ældre vinduer.

Her kan du besværliggøre tyvens arbejde ved at skrue glaslisterne fast med envejsskruer.

Et godt alternativ er sikkerhedslimede ruder eller vinduer, hvor glaslisten er monteret på indersiden. Det bevirker nemlig, at ruden ikke kan fjernes udefra.

KOM DE POPULÆRE INDBRUDSTEKNIKKER I FORKØBET

De fleste vinduer er monteret med hasper eller et såkaldt paskvilgreb. Sikres de ikke tilstrækkeligt, kan begge typer åbnes via en såkaldt underboring. Metoden består i, at der bores ind gennem vinduets ramme, hvorefter vinduets låsemekanisme drejes.

Er dine vinduer udstyret med hasper, kan du komme den populære indbrudsteknik i forkøbet ved at udskifte dem til en model med en lille sikring på toppen. Er dine vinduer derimod med paskvilgreb, kan de udskiftes til greb med indbygget lås.

Omkring 20 procent af alle indbrud sker ved, at ruden knuses og særligt gamle vinduer med 1 lags-rude er udsatte. Har ruderne flere lag glas, er de nemlig vanskeligere at slå itu uden at skabe støj.

Vil du undgå, at tyvene knuser ruden, er vinduer lamineret med sikkerhedsfilm også værd at overveje. Sikkerhedsfilmen gør glasset mere robust og svært at gennemtrænge, selv med stort og tungt værktøj. Sker der alligevel et brud, smadres glasset ikke, da det holdes sammen af folien.

ER DU INTERESSERET I AT FÅ EN PRIS?

Giv os dine informationer, så skriver vi en mail eller giver dig et kald. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Vi svarer normalt inden for 1 arbejdsdag.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

v/Lars Kjærsgaard Bendtsen​

Åbningstider:

NVD har åbent alle hverdage fra. 9-16
Vinduesudstillingen har åbent 9-14 eller efter aftale

​KONTAKT OS I DAG

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt