VELFAC VINDUESUDSTILLING I NÆSTVED

Boligejere i ældre huse kan opnå stor gevinst på energibesparelse og forbedring af indeklima, hvis de udskifter gamle vinduer og døre.

Der er mange typer energimærkede vinduer at vælge i mellem, og det kan være svært at vide, hvilken type vindue, der bedst passer til ens bolig.

Der ligger nemlig mange overvejelser bag beslutningen om nye vinduer. Eksempelvis med hensyn til husets byggestil, valg af materialer, farve og tilbehør, sikkerhed og meget mere.

Derfor har vi besluttet os for at skabe det bedste udgangspunkt for rådgivning: en lokal udstilling med vinduer, hvor du kan opleve vinduer og døre samt stille spørgsmål i ro og mag.

Vi tilbyder et bredt udvalg af vinduestyper, døre og selvfølgelig forskellige typer glas og tilbehør fra Velfac. Det gør vi for at sikre, at vi kommer hele vejen rundt om rådgivningen.

Større investeringer til boligen som nye vinduer og døre kræver, at du er tryg og har et godt overblik.

Derfor kommer vi altid hjem til dig for at rådgive og måle op, såfremt du ønsker hjælp.

Derfor skal du kunne “prøve” vinduerne på forhånd. Udstillingen med Velfac vinduer er åben. Og skulle du være interesseret i nye vinduer og døre, kan du med fordel komme forbi til en rådgivende snak.

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Ønsker du hjælp, vejledning eller rådgivning i forhold til valg af vinduer og døre? Så kan du med fordel komme forbi vores udstilling eller kontakte os.

ER DU INTERESSERET I AT FÅ EN PRIS?

Giv os dine informationer, så skriver vi en mail eller giver dig et kald. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Vi svarer normalt inden for 1 arbejdsdag.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

v/Lars Kjærsgaard Bendtsen​

Åbningstider:

NVD har åbent alle hverdage fra. 9-16
Vinduesudstillingen har åbent 9-14 eller efter aftale

​KONTAKT OS I DAG

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt