MONTERING AF VINDUER NÆSTVED

ENERGIVENLIGE VINDUER OG DØRE

Trænger dit hus til at få udskiftet vinduer og døre? Så er NVD Næstved Vinduer & Døre det sikre valg.


Vi tilbyder montering af vinduer og montering af døre i Næstved, Haslev, Vordingborg og omegn, der er både flotte, innovative og sikre.


Vi har specialiseret os i energivenlige løsninger, så du udover et æstetisk løft til boligen kan forvente gode energibesparelser.

VELFAC VINDUER BIDRAGER TIL ET GODT INDEKLIMA

Et godt indeklima, hvor dagslyset har rig mulighed for at komme ind, betyder mere end, du måske lige tror.

Det naturlige lys styrker arbejdsmiljøet, og du vil hurtigt opleve, at du har mere energi og overskud, når du arbejder eller befinder dig i naturligt oplyste omgivelser.

Dertil er vinduer og døre en væsentlig del af boligens udseende. Og skal bygningen fremstå flot og velholdt, kræver det flotte løsninger.

Vi er Velfac Vinduesmestre, så du er sikret ordentlig rådgivning og professionel montering.

KOMPETENT OG GRUNDIG RÅDGIVNING

Vinduer og døre er en betydelig udskrivning i renoveringsbudgettet.

Så det siger sig selv, at det er vigtigt at vælge den rigtige løsning – på et velinformeret grundlag.

Det vil vi gerne hjælpe dig med, og derfor kan du også forvente grundig og informativ rådgivning, så du kan vælge de rigtige vinduer og døre til din boligforening, erhvervsbygning eller privatbolig.

Vi gennemgår både fordele og ulemper ved de forskellige produkter og materialer som træ, plast og alu.

Og vi rådgiver desuden om energi- og støjreducerende glas, om sikkerhed og flugtveje i boligen eller virksomheden.

Vi projekterer, sælger og monterer døre og vinduer og energiløsninger fra bl.a.:

Skriv til os på mail@nvdenergi.dk eller ring via 40 45 64 98, hvis du har spørgsmål vedrørende en opgave. Så kontakter vi dig til en grundig snak om sagen eller en aftale om et rådgivningsmøde.

ER DU INTERESSERET I AT FÅ EN PRIS?

Giv os dine informationer, så skriver vi en mail eller giver dig et kald. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Vi svarer normalt inden for 1 arbejdsdag.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MORTEN BENTZEN

Nye vinduer og døre

Vi havde 4 håndværkere ude, for at give et tilbud på nye vinduer og døre. Det var et svært project, da de gamle vinduer var en del af huset. NVD var det eneste firma, der havde den rette expertise og erfaring, som kunne føre projektet i mål. Arbejdet blev udført meget professionelt og i høj kvalitet. Økonomien var også i fokus, så projektet ikke overskred budgettet. Vi følte os i trygge og pålidelige hænder fra start til slut. Det hele gik op i en større enhed. Kan varmt anbefale NVD.

HANS H JAKOBSEN

Udskiftning af vinduer

NVD vinduer udskiftede til VELFAC ENERGY 200 i vinkelvilla super effektivt. Før projektet startede diskuterede NVD projektet of vi fandt i fællesskab frem til vinduestype, der passer til vores ønsker og hus. Vi fik skiftet i størrelsesordenen 18 vinduer og døre. Arbejdet stod flot og snorlige efterfølgende. NVD skal roses for at overholde alle aftaler og for deres timelige præcision. Mens projektet stod på var energien og humøret højt og det var en fornøjelse for at at arbejde med dygtige håndværker. Jeg kan derfor give NVD de bedste anbefalinger og jeg vil gerne arbejder med NVD i fremtidige projektet skulle muligheden byde sig.

LINDA MORTENSEN

Udskiftning af 3 vinduer
Kan varmt anbefale Lars og hans folk, de er yderst profesionelle og virkelig perfektionister . Lars hjap mig faktisk med hvilke vinduer der passede bedst til mit hus, hvilket jeg er yderst tilfreds med, da jeg var usikker på det punkt.. Vil til enhver tid benytte mig af nvd igen.

TINA ENEMARK

Det skal gøres rigtigt.
Udskiftning af dører og vinduer + div. murerarbejde.

Det har være en fornøjelse at have Lars og hans medarbejdere i huset og selvom vores hus oprindeligt er selvbygget af en mand med sine helt egne metoder har NVD lavet et smukt og professionelt stykke arbejde. Vil vil helt klart bruge NVD igen

TINA ENEMARK

Det skal gøres rigtigt.
Udskiftning af dører og vinduer + div. murerarbejde.

Det har være en fornøjelse at have Lars og hans medarbejdere i huset og selvom vores hus oprindeligt er selvbygget af en mand med sine helt egne metoder har NVD lavet et smukt og professionelt stykke arbejde. Vil vil helt klart bruge NVD igen

BENEDIKTE TUXEN BJERRUM

Har fået lavet et helt nyt køkken – og det gamle revet ned, på 2 dage, så flot

KRINGELBACH

Nye vinduer i sommerhus i 3 omgange
Vi har været meget tilfredse med arbejdet og kan kun anbefale Lars og hans firma

KRINGELBACH

Nye vinduer i sommerhus i 3 omgange
Vi har været meget tilfredse med arbejdet og kan kun anbefale Lars og hans firma

JENS THIRSTRUP

NYE VINDUER OG DØRE
UDSKIFTNING AF 19 VINDUER OG 3 DØRE. Super grundig opmåling af eksisterende forhold. Råd og vejledning om valg af produkt.
Forslag til løsning af special detaljer allerede ved første møde. Arbejdet blev udført i god ro og orden til aftalt tid og pris. Jeg kan kun anbefale NVD Næstved Vinduer & Døre.

MAJA KOFOED

Hej Lars
Jeg kan varmt anbefale dit firma, du har nogle gode rare folk som gør et stort og flot arbejde, min udestue er blevet meget pænere efter i har Sat nye døre samt vinduer i, jeg glæder mig til i kommer og laver en ny indvendig terrassedør. Og i er heller ikke dyre.
Fra Maja Kofoed

PETER ROHDE

De varmeste anbefalinger!
Vi har fået udskiftet alle vinduer og en havedør i vores hus. Efter budrunde valgte vi NVD – og det har vi aldrig fortrudt. Opgavegennemgangen var dybt professionel og særdeles behagelig, og det efterfølgende arbejde er udført rigtig flot. Alle håndværkerne er både dygtige og tilmed yderst behagelige at omgås. Opgaverne følges til dørs – også når man måske selv hænger lidt bremsen med tilbagemeldinger. Når priserne så samtidig er gode, kan det kun blive til den varmeste anbefaling fra os.

MADS SKAANING

Nyt stort vinduesparti
Store nye vinduespartier pryder nu stuen. Alle aftaler og tidsplaner blev overholdt. Resultatet taler for sig selv. Vi yderst tilfredse med processen og det færdige produkt.

v/Lars Kjærsgaard Bendtsen​

Åbningstider:

NVD har åbent alle hverdage fra. 9-16
Vinduesudstillingen har åbent 9-14 eller efter aftale

​KONTAKT OS I DAG

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt